Pred nama još jedan vreo dan! Temperatura do 37 stepeni, a evo do kad će sigurno trajati ovaj TROPSKI TALAS!

Autor:

Vesti

29.06.2022

04:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnja temperatura biće od 14 do 23, najviša dnevna od 33 do 37 stepeni.

Pred nama još jedan vreo dan! Temperatura do 37 stepeni, a evo do kad će sigurno trajati ovaj TROPSKI TALAS!

Foto: Tanjug/A. PAP

U Srbiji će danas najviša dnevna temperatira dostići 37 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije i upozorio da će se veoma toplo vreme zadržati do 6. jula, a da se lokalno očekuju i tropske noći.

Prema prognozi, danas će preovlađivati sunčano, jutarnja temperatura biće od 14 do 23, najviša dnevna od 33 do 37 stepeni.

Posle podne u planinskim predelima jugozapadne i južne Srbije, uz lokalni razvoj oblačnosti, tek ponegde je moguć kratkotrajni pljusak sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno jak, južni i jugoistočni.

I u Beogradu danas sunčano i veoma toplo. Vetar ujutro slab, a tokom dana i umeren jugoistočni. Jutarnja temperatura od 18 do 23, najviša dnevna oko 36.

Do 6. jula zadržaće se pretežno sunčano i veoma toplo sa najvišom temperaturom u većini mesta od 33 do 37, a ponegde se očekuju i tropske noći.

U četvrtak i petak posle podne u brdsko-planinskim, a u subotu i krajem perioda ponegde i u ostalim krajevima, uz lokalni razvoj oblačnosti biće i pljuskova s grmljavinom. 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading