DRAMA U NOVOM SADU: Mladić skočio sa mosta pred punim Štrandom, spasioci ga jedva izvukli (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.06.2022

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije imao nikakve vidne povrede.

DRAMA U NOVOM SADU: Mladić skočio sa mosta pred punim Štrandom, spasioci ga jedva izvukli (VIDEO)

Foto: instagram.com/192_rs

Novosađani koji su danas uživali na Štrandu, ali i spasioci na ovom popularnom kupalištu, ostali su u šoku zbog nesvakidašnje scene koju je priredio jedan mladić. On je naočigled svih skočio sa mosta u reku i samo pukom srećom je ostao živ.

 

 

Na plaži Štrand danas se u Novom Sadu odigrala prava drama. Mladić čiji identitet za sada nije poznat, skočio je sa Mosta slobode. Munjevitom reakcijom spasioci su u čamcu stigli do sredine reke gde je se nalazio mladić i uspeli su da ga spasu, prenosi Blic.

Oni su ga prevezli do obale i pomogli da izađe. Nije jasno da li je mladić koji je skočio bio pod dejstvom alkohola ili je bio potrešen i u strahu od onog što se dogodilo, ali je na jedvite jade uspeo da izađe iz čamca. Teturajući se, on je jedva hodao i to uz pomoć momaka iz spasilačkog tima, koji su ga sve vreme pridržavali da iznova ne padne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Mladić koji je skočio nije imao nikakve vidne povrede.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading