'Rani Eda da te ujede

Autor:

Vesti

19.06.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom se, staro pravilo, ispostavilo kao tačno: daj mu vlast da vidiš kakav je čovek.

'Rani Eda da te ujede

Foto: ST/P.Divac

Takav je naš Nebojša Edo Stefanović.

Čovek kom je Vučić krstio decu. Kum kojem je Vučić, u nekom trenutku, razmišljao i da ustupi stranku. Gledao ga kao političkog sina. Omogućio mu da u skladu sa svojim skromnim ljudskim potencijalima i obrazovanjem ispisuje političku istoriju Srbije.

Branio ga je od mnogih napada, nekih i opravdanih. Branio ga je čak i od brata rođenog, koji je međ prvima provalio, saznao šta Edo radi. Zato je bio godinama na meti mafijaša iz MUP koji su mu posle pakovali "Jovanjicu".

I umesto hvala, u skladu s dobrim starim kumovskim običajima, dobio je predsednik Srbije omču oko vrata i metu na čelo. Toj omči su nedostajali meseci, a možda i dani da bude stegnuta do kraja. Sve su imali, lovu, oružje, ljude, moć, podršku vani... Samo im je smetao Vučić, pa da im nebo bude granica.

No, dok mu je Vučić na krštenju, u skladu s tradicionalnim srpskim običajima, darivao decu zlatom, on je njegovu uhodio, pakovao im aferu. Zagorčavao život celoj porodici Vučić.

A šta je sve Edo radio, najbolje svedoči njegova desna ruka Dijana Hrkalović. Ona danas tvrdi da je Nebojša čisto zlo i iznosi neke činjenice zbog kojih bi tužilaštvo moralo odmah da reaguje. Osim iznošenja detalja oko umešnosti ministra u ozbiljne kriminalne radnje (prisluškivanje, pakovanje, mafijanje sa Veljom Nevoljom...), ono što joj de fakto verujem jeste da Vučić ima mekano srce. Srce koje će čak i posle ovakve ispovesti eks državne sekretarke želeti da misli da to nije moguće.

Srce koje je, mnogima koji to ne zaslužuju, opraštalo. Nije Nebojša jedini koji je prokockao njegovo poverenje, on je samo najbrutalniji. On nije želeo samo fotelju čoveka broj 1 u državi, već, kako ispada, i kumovu glavu. U narodu se to kaže: "'Rani Eda da te ujede".

Ali da zaključimo, nije sad više bitno šta predsednik Srbije misli, već šta će institucije uraditi, istražiti i osuditi sve. I na kraju, svaku džukelu smestiti tamo gde joj je mesto.

P. S. Nadimak Edo, da podsetim, Nebojša Stefanović je dobio od mafijaškog kuma Darka Šarića, s kojim se srdačno dopisivao putem Skaja, kako tvrdi Evropol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

19.06.2022 19:23

'Rani Eda da te ujeda (mnogo puta).