IZA KULISA KARAĐORĐEVIĆA: Uvek uz oca, sa maćehom ne razgovara!

Autor:

Vesti

14.05.2022

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U razgovoru sa Kurirom, princ Filip Karađorđević govorio je o njegovom odnosu prema narodu,

IZA KULISA KARAĐORĐEVIĆA: Uvek uz oca, sa maćehom ne razgovara!

Foto: printscreen/facebook

- Moj otac, prestolonaslednik Aleksandar je glava kuće Karađorđevića, poštujem njega i sve njegove odluke, a s maćehom ne govorim. To što sam postao princ naslednik podrazumeva nove dužnosti za mene i mog sina Stefana sutra, kao i odgovornost da osiguram snažnu budućnost dinastiji. Nemam političke ambicije, ali sam uvek na strani naroda i pojedinaca, za koje želim bolje društvo - rekao je princ Filip Karađorđević u intervjuu za Kurir i svom prvom kao princ naslednik dinastije Karađorđević posle bure oko abdikacije princa Petra Trećeg u korist mlađeg brata.

- Ceremonija je bila u Sevilji po Petrovoj želji, a on je obavestio oca, koji je u Londonu, što je bila i njegova dužnost. Sva trojica nas braće imamo vrlo dobre odnose sa ocem. S maćehom ne govorim, svako živi svoj život - istakao je princ Filip govoreći o prestolonasledniku Aleksandru i abdikaciji sina Petra, pogotovo ističući da to nema veze sa princezom Katarinom. 

Konfilkti sa maćehom

- Imali smo neke interne konflikte, koji su i generacijsko pitanje, ali želim da to ostane privatna stvar. Porodice nigde nisu idealne. Tačno je da otac nikad nije bez maćehe u blizini i da je njeno prisustvo obavezno u svakoj situaciji. Ali otac je glava porodice - na kraju je dodao on. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading