DANAS OBLAČNO I KIŠOVITO SA SUNČANIM INTERVALIMA: U Srbiji i narednih dana nestabilno vreme

Autor:

Vesti

10.05.2022

05:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno vreme, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, dok će više sunčanih intervala biti na severu zemlje.

DANAS OBLAČNO I KIŠOVITO SA SUNČANIM INTERVALIMA: U Srbiji i narednih dana nestabilno vreme

Foto: Republika.rs

Vetar će biti slab do umeren severozapadni i zapadni, a jutarnja temperatura od 6 °C na jugu do 13 °C na severu. Najviša dnevna temperatura od 22 do 26 °C.

Vreme u Beogradu

U Beogradu će u utorak biti promenljivo oblačno, popodne i uveče povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severozapadni i zapadni, a jutarnja temperatura od 11 °C do 13 °C, najviša temperatura oko 24 °C.

Vremenska prognoza za sedam dana

Prema prognozi RHMZ vreme u našoj zemlji će početkom narednog perioda od sedam dana biti pretežno sunčano uz osetni porast dnevne temperature.

Republika

Foto: Tanjug/ T. RADOVANOVIĆ

Vreme u Beogradu

U sredu ponegde u brdsko-planinskim predelima, a u petak i subotu nestabilnije, mestimično sa lokalnom pojavom pljuskova i grmljavine.

Početkom naredne sedmice pretežno sunčano, samo u brdsko-planinskim predelima moguća kiša ili pljuskovi sa grmljavinom, prenosi Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading