URNEBESNA ISPOVEST NOVOSAĐANINA U EMISIJI UŽIVO: Žalio se na svog ŠEFA, pa priznao zašto ga TRPI, narod ostao u šoku (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.05.2022

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pitanje voditelja zašto to sve trpi i ne promeni firmu, dao je neočekivan odgovor.

URNEBESNA ISPOVEST NOVOSAĐANINA U EMISIJI UŽIVO: Žalio se na svog ŠEFA, pa priznao zašto ga TRPI, narod ostao u šoku (VIDEO)

Foto: pexels.com

Jedno zanimljivo javljanje Novosađanina obeležilo je emisiju "Antidepresiv" na TDI radiju. Iako je u početku izgledalo kao da radnik zove samo da bi se žalio na šefa, na kraju je došlo do preokreta u vidu neočekivane osvete tom istom šefu, prenosi Telegraf.rs.

 

 

- Ja nema šta ne radim. To je i magacin, i utovaraj, i istovaraj, i vozi - pošto tu postoje i neka kola. Radno vreme - nema. Hoće da ide na vikendicu, ajde idi. Hoće da gradi vikendicu, je l' možeš, ne možeš? Možeš. Hoćeš slavu? Ne može slava. Hoćeš da pečeš prase? Može, ajde peci prase, služi prase gostima. U pola noći ti moraš da budeš dostupan, ne možeš da se ne javiš na telefon, i tako dalje. Kad nađe nekog konja kog može da jaše, onda ga jaše. Može povišica? Nikad. Slobodan dan? Nikad. Godišnji? Nemoj ni da pitaš za godišnji, mislim, kako ti možeš da imaš godišnji?

Na pitanje voditelja zašto to sve trpi i ne promeni firmu, Novosađanin je odgovorio:

- Ne može on mene toliko da maltretira koliko ja njemu mogu da k**** ženu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading