KOMŠIJA VODI LJUBAV SA ŽENOM NA TERASI! Rusi u Srbiji našli utočište, OVE STVARI IH OSTAVLJAJU U NEVERICI!

Autor:

Vesti

09.05.2022

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusi koji su se doselili u Srbiju usled krize u Ukrajini, iako su generalno zadovoljni državom koja ih je udomila, na društvenim mrežama dele utiske o njima bizarnim stvarima koje ih svakodnevno okružuju.

KOMŠIJA VODI LJUBAV SA ŽENOM NA TERASI! Rusi u Srbiji našli utočište, OVE STVARI IH OSTAVLJAJU U NEVERICI!

Foto: ST/N. Mandić;Profimedia

Rusi u Beogradu

- Kad im dete skoči, kao da će plafon da se sruši - jedan je od komentara velikog broja Rusa koji su se doselili u Srbiju, prenosi Kurir. 

Usled rata u Ukrajini, Rusi su se u velikom broju doselili u našu zemlju, a svoja iskustva dele na društvenim mrežama.

Srbija je, kažu u prepisci, prelepa zemlja, to često ističu, zemlja koja im je pružila utočište, ali kad spominju stvari koje im nisu baš pohvalne, onda možete čuti da se žale na tanke zidove na u našim zgradama, jer u stanovima čuju decu komšija dok skaču i igraju se, ili same komšije dok imaju intiman odnos.

- Ja sam na Voždovcu. Čujemo komšije odozgo, dole, desno, levo, komšije, vrata naspram, pa čak i dijagonalno. Čini se da generalno ovde nisu čuli za takvu stvar kao što je zvučna izolacija - istakao je jedan Rus u prepisci na grupi.

Druga Ruskinja se nadovezala dodavši da ima komšiju preko puta koji pravi dosadne žurke tako što “otvara oba prozora i sedi na prozoru uz veoma dosadnu muziku”. A onda je usledila žalba i na srpske narodnjake.

- Ovde svakog petka i svakog praznika komšije u njihovom stanu – oko 100 metara od našeg stana, puštaju srpske narodnjake isto tako punom snagom, u jedan dva ujutru i nekakvi psi lutalice laju svako jutro umesto petlova, pa sada imam problema sa spavanjem koje nisam imao u starom gradu - žali se ovaj Rus.

A jedan je, komentarišući buku iz susedstva, napisao – "moj komšija ima odnose sa ženom na terasi".

Ali, da ne bude da je sve crno, jer i nije, Rusi hvale što kod nas bar, za razliku od njihove kulture, nema toliko golotinje.

- Kad dečje grupe dođu na trening, svlačionica se ne deli na žensku i mušku i ko je u koju kabinu ušao i hvala bogu da niko ne hoda go po svlačionicama, pa ni deca - napisao je jedan Rus, na šta se Ruskinja nadovezala.

- Da i mene je to obradovalo. Iako sam se navikla da smo svi goli, mi smo svi stranci jedni drugima. Hvala Bogu, bar mogu da odem sa detetom na bazen i da tamo ne vidim golaće. Odlične vesti - veselo je zaključila.

- Kad im dete skoči, kao da će plafon da se sruši - ovako glasi samo jedan od brojnih komentara Rusa koji se, izgleda, teško privikavaju na uslove života u Srbiji, piše Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading