Danas SUNČANO i TOPLO! Od sutra velika promena vremena1

Autor:

Vesti

04.05.2022

05:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maksimalna dnevna temperatura u pojedinim mestima iznosiće 24 stepena Celzijusa.

Danas SUNČANO i TOPLO! Od sutra velika promena vremena1

Foto: Tanjug/N. ANĐIĆ

U Srbiji danas sunčano i toplije u odnosu na utorak uz slab prolazni dnevni razvoj oblaka samo na krajnjem severu, istoku i jugoistoku zemlje. Vetar slab promenljiv. Pritisak iznad normale.

Minimalna temperatura od 4°C do 11°C, a maksimalna dnevna od 21°C na jugoistoku do 25°C u severnim i zapadnim predelima. Temperatura u 22h od 13°C do 17°C, saopštio je RHMZ.

U Beogradu sunčano i prijatno toplo. Vetar slab promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 24°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 17°C.

U četvrtak sunčano i još toplije uz popodnevni razvoj oblačnosti samo na zapadu i jugozapadu Srbije uz pojavu kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova na tom području. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale.

U petak i subotu razvoj jače oblačnosti sa češćom pojavom kiše i pljuskova u zapadnim i jugozapadnim predelima uz niže temperature tokom dana. U ostalim predelima manja šansa za padavine.

U nedelju razvedravanje u svim krajevima i pretežno suvo.

U ponedeljak još jedno prolazno naoblačenje sa mogućom kratkotrajnom kišom, uglavnom u severnim i centralnim predelima. Od utorka sunčano i toplo.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading