Danas umereno oblačno, suvo i toplo! Za vikend promena vremena i osetno zahlađanje!

Autor:

Vesti

08.04.2022

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji danas umereno oblačno i toplo, u brdsko-planinskim predelima sa sunčanim intervalima.

Danas umereno oblačno, suvo i toplo! Za vikend promena vremena i osetno zahlađanje!

Foto: Tanjug/J. PAP

Jutarnja temperatura od 4 do 10, najviša dnevna od 18 do 23 stepena. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni, posle podne u košavskom području u skretanju na jugoistočni, saopštio je Republički hidrometerološki zavod.

I u Beogradu umereno oblačno i toplo sa sunčanim intervalima. Jutarnja temperatura oko 9, najviša dnevna oko 21 stepen. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni, posle podne u skretanju na jugoistočni.

U Srbiji sutra toplo uz postepeno naoblačenje sa severa i zapada, posle podne i uveče s kišom i lokalnim pljuskovima, ponegde sa grmljavinom uz pad temperature i pojačan severozapadni vetar, dok će se na jugu i istoku Srbije tokom većeg dela dana zadrzati suvo.

U nedelju oblačno, vetrovito i osetno hladnije s kišom, na planinama sa snegom, uz umeren, ponegde i jak severni vetar. U drugom delu dana prestanak padavina i postepeno razvedravanje.

U danima potom pretežno sunčano i toplije, a početetkom sedmice u jutarnjim satima očekuje se slab prizemni mraz.

Bonus video;

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading