Danas oblačno, kišovito i OSETNO HLADNIJE! Na planininama SNEG! Evo kakvo nas vreme čeka do kraja naredne sedmice!

Autor:

Vesti

10.04.2022

05:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najniža temperatura biće od 2 do 7 stepeni.

Danas oblačno, kišovito i OSETNO HLADNIJE! Na planininama SNEG! Evo kakvo nas vreme čeka do kraja naredne sedmice!

Foto: Tanjug/T. VALIČ

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, hladnije i vetrovito, povremeno s kratkotrajnom kišom, na planinama sa snegom, uz najvišu temperaturu od 8 do 14 stepeni.

Posle podne na severozapadu, a uveče i noću u svim krajevima razvedravanje, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najniža temperatura biće od 2 do 7 stepeni. Vetar umeren i jak, severozapadni, na istoku Srbije ponegde i sa udarima olujne jačine.

I u Beogradu danas pretežno oblačno, hladnije i vetrovito, povremeno s kratkotrajnom kišom. Vetar umeren, povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura oko 4, a najviša oko 11 stepeni.

Od ponedeljka, 11. do četvrtka 14. aprila se u noćnim i jutarnjim satima očekuje slab prizemni mraz, dok će pojava mraza na dva metra visine biti lokalna - u ponedeljak na severu Srbije, a u utorak u centralnim i južnim krajevima.

U toku dana biće pretežno sunčano, samo još u ponedeljak sredinom dana i posle podne promenljivo oblačno, na istoku Srbije ponegde s kratkotrajnom kišom, na planinama sa snegom.

Dnevna temperatura u ponedeljak ispod proseka, a od utorka u osetnom porastu.

U petak, 15. aprila i subotu prolazno naoblačenje uz pad temperature i kišu ponegde. Na planinama slab sneg.

U nedelju uglavnom suvo sa dužim sunčanim intervalima.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading