Danas oblačno i nestabilno, temperature do 26 stepeni, sutra svežije i mestimično s kišom

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

27.04.2022

05:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji se danas očekuje promenljivo oblačno i nestabilno vreme, uz smenu sunčanih intervala i pljuskova sa grmljavinom, koji se već ujutro očekuju na severu Srbije, a u toku dana i u ostalim krajevima.

Danas oblačno i nestabilno, temperature do 26 stepeni, sutra svežije i mestimično s kišom

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Počeće da duva slab i umeren severozapadni vetar, koji u zoni pljuskova može biti jak ili olujni. Najniža temperatura od 5 do 11, a najviša od 18 na severozapadu do 26 stepeni na jugoistoku Srbije.

U Beogradu jutro pretežno vedro, u toku dana promenljivo oblačno i nestabilno uz smenu sunčanih intervala i pljuskova sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, severozapadni, u zoni pljuskova ponegde i jak. Najniža temperatura oko 11, a najviša oko 21 stepen. Sutra umereno do potpuno oblačno i svežije, mestimično s kratkotrajnom kišom uz pojačan severozapadni vetar.

Od petka do nedelje uglavnom suvo sa sunčanim intervalima, a lokalna pojava kiše biće moguća samo još na istoku Srbije. Temperatura u manjem porastu.

Početkom naredne sedmice, ponovo nestabilno sa povremenim pljuskovima i grmljavinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading