RADOVI NA PUTU: Izmene u režimu saobraćaja

Autor:

Vesti

18.04.2022

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Zbog obezbeđenje skele i radova na betoniranju nosača na Mostu 26 Putevi Srbije upozoravaju vozače na deonici Resnik-Beli Potok, 300 metara od kružne raskrsnice od Resnika ka Belom Potoku na dvosmerno odvijanje saobraćaj prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji i to će trajati do 10. maja.

RADOVI NA PUTU: Izmene u režimu saobraćaja

Foto: beograd.rs

Na deonici Beograd-Obrenovac-Ušće, na lokaciji Duboko od 7 do 15 časova odvijaju se radovi na izradi betonskog kanala uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-75, u delu između petlje Bačka Topola i petlje Feketić, u smeru ka Novom Sadu, izmenjen je režim saobraćaja i zatvorena zaustavna traka zbog izvođenja radova na proširenju uliva i izliva sa benzinske stanice.

Na istom autoputu, na deonici Beška - Novi Banovci u oba smera do 30. aprila u toku svetlog dela dana odvijaju se radovi na zameni katadioptera na sigurnosnoj zaštitnoj ogradi u srednjem pojasu. Saobraćaj će se u zoni radova odvijati voznom trakom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading