Nadam se da će već dobri odnosi da budu dodatno unapređeni: Vučić se sastao sa Hilom

Autor:

Vesti

18.04.2022

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora SAD Kristofera Hila sa kojim je razgovarao o bilateralnoj saradnji, globalnim pitanjima i situaciji u regionu.

Nadam se da će već dobri odnosi da budu dodatno unapređeni: Vučić se sastao sa Hilom

Foto: Printscreen

Dvojica sagovornika naglasili su da je uslov za napredak i Srbije i celog regiona očuvanje mira i stabilnosti, te da je u tom smislu podrška SAD od izuzetnog značaja.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izrazio nadu da će tokom mandata ambasadora Hila, već dobri odnosi Srbije i SAD, biti dodatno unapređeni.

Ambasador Hil je istakao da Zapadni Balkan dobro poznaje, da postoji veliki potencijal za ekonomski razvoj regiona, naglasivši da je neophodno raditi na boljoj promociji i privlačenju američkih investitora, uključujući i inicijativu Otvoreni Balkan, saopštila je Pres služba Predsednika, prenosi Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Viki

18.04.2022 21:19

Vucic zaista ima dobru spoljnu politiku i odnose sa svim zemljama koje postuju samostalnost i suverenitet Srbije kao i evropski put na kome se nalazi. Amerika nije naklonjena mnogo Srbiji sta god da promovisu ali Vucic se svojski trudi da saradnju podigne na najvisi nivo koji ce Srbiji doneti dobrobit