Hladno jutro, u toku dana pretežno sunčano sa temperaturom do 15 stepeni

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

11.04.2022

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji jutro hladno mestimično sa slabim prizemnim mrazem, a na severu i sa lokalnom pojavom mraza i na dva metra visine.

Hladno jutro, u toku dana pretežno sunčano sa temperaturom do 15 stepeni

Foto: Photo by Cezary Kukowka on Unsplash

Tokom dana u većem delu pretežno sunčano i malo toplije, a samo na istoku uz promenljivu oblačnost ponegde sa kratkotrajnom kišom, na planinama sa snegom.

Vetar slab i umeren, severozapadni i zapadni. Jutranja temperatura od -1 do 5, a najviša dnevna od 12 do 15 stepeni, saopštio je Republički hidrometerološki zavod.

U Beogradu jutro hladno, na širem području grada sa slabim prizemnim mrazem. Tokom dana pretežno sunčano i malo toplije.

Vetar slab i umeren, severozapadni i zapadni. Jutranja temperatura od 1 do 3, najviša dnevna oko 14 stepeni.

U Srbiji do četvrtka, 14.aprila, u noćnim i jutarnjim satima očekuje se slab prizemni mraz, dok će mraz na dva metra visine biti samo lokalna pojava u utorak u centralnim i južnim krajevima.

Do petka pretežno sunčano, uz porast temperature. U noći petak na subotu novo naoblačenje sa padavinama, pa se od subote očekuje umereno do potpuno oblačno, svežije, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading