OTKRIVAMO MOTIV ZLOČINA KOD RALJE: ZORAN PREBIJEN I SPALJEN ZBOG 700 DINARA! Brutalno ubijen jer je ostao dužan prijateljici noći!

Autor:

Hronika

11.04.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alija i Mihajlo su uhapšeni zbog ovog zločina, dok se za Silmonom traga.

OTKRIVAMO MOTIV ZLOČINA KOD RALJE: ZORAN PREBIJEN I SPALJEN ZBOG 700 DINARA! Brutalno ubijen jer je ostao dužan prijateljici noći!

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Zorana I. (50), čije je telo pronađeno u kamenolomu u Ralji kod Sopota, na smrt su pretukla trojica ubica, nakon čega su ga uvili u jorgan i plastiku, zapalili i bacili u kamenolom.

Za ovo ubistvo osumnjičeni su Alija D. (45), Mihajlo K. (59) i Silmonom S.(27) iz Ralje. Iako se u početku sumnjalo da je ubijen zbog duga od 2.000 dinara, ispostavlja se da je suma bila manja.

Kako Republika saznaje, Zoran je koristio "usluge" prostitutke poznate kao Šeherezada K, koja je radila za osumnjičene. Budući da nije imao 700 dinara, koliko je iznosio njegov ceh, muškarci su ga hladnokrvno prebili nasmrt.

Telo su, zatim, umotali u stari dušek i plastiku i tako su ga zapalili. Potom su ga bacili u jamu u kamenolom u Ralji koji se nalazi na oko 300 metara od ulice.

Podsetimo, Alija i Mihajlo su uhapšeni zbog ovog zločina, dok se za Silmonom traga. Prema nezvaničnim informacijama sumnja se da je on pobegao iz zemlje neposredno nakon ubistva.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladimir

11.04.2022 06:10

Da i ma zakona u ovoj zemlji vi davno nebi postojali pa tako nebi objavljivali glupe naslove.