PET PORODICA OSTALO BEZ KUĆE, GORELO 46 HEKTARA: Nadležni UPOZORAVAJU da se ne pali trava i rastinje na otvorenom prostoru!

Autor:

Vesti

31.03.2022

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak 46 hektara šume, suve trave i niskog rastinja gorello je u poslednja 24 sata na teritoriji Kruševca.

PET PORODICA OSTALO BEZ KUĆE, GORELO 46 HEKTARA: Nadležni UPOZORAVAJU da se ne pali trava i rastinje na otvorenom prostoru!

Foto: youtube.com/printscreen

Registrovano je šest požara na otvorenom, a 23 pripadnika Vatrogasno-spasilačke jedinice je sa devet vatrogasnih vozla sa opremom uspelo da spreči dalje širenje vatre.

Najkritičnije je bilo u selu Mali Šiljegovac, gde je požar zahvatio prostor od 40 hektara. Osim delova mešane šume, pod vatrom je bila i suva trava i nisko rastinje. U Panjevcu je nešto ranije požarom bilo zahvaćeno tri hektara suve trave i niskog rastinja, kao i deo šume. Povređenih i nastradalih lica, na sreću nije bilo.

Republika

Foto: Tanjjug/AP

Vatrogasci

Nadležni ponavljaju upozorenje o zabrani paljenja trave i rastinja na otvorenom prostoru.

Požari u Rasinskog okrugu ostavili su u zadnjih šest meseci ozbiljne posledice i po ljude. Pet porodica ostalo je bez kuće, prenose Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading