PIJANI LEKAR NAPAO KOLEGU: Skandal u valjevskoj bolnici - doktori se potukli i napravili HAOS

Autor:

Vesti

21.03.2022

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obojici lekara su konstatovane lake povrede.

PIJANI LEKAR NAPAO KOLEGU: Skandal u valjevskoj bolnici - doktori se potukli i napravili HAOS

Foto: pixabay.com

Ilustracija

U valjevskoj bolnici danas je došlo do tuče dvojice lekara. Incident se dogodio u dečijoj hirurškoj ambulanti valjevske bolnice. Kako saznajemo, sukobili su se lekari A.K. i S.Đ., a nakon verbalnog sukoba došlo je i do tuče, u kojoj su obojica lakše povređeni.

Kurirovi izvori navode da je do incidenta došlo kada je u dečiju hiruršku ambulantu, u kojoj se nalazio lekar A.K., ušao njegov kolega S.Đ., koji ga je pitao zašto je došao u njegovu smenu, a potom je šutnuo stolicu u kojoj je sedeo lekar A.K. i onda mu je zadao udarac u predelu glave.

Nakon toga, napadnuti lekar je povukao za mantil S.Đ., posle čega su obojica pali na pod, gde su nastavili da razmenjuju udarce. Tuču je prekinio medicinski tehničar, koji je ušao u ordinaciju.

Obojici lekara su konstatovane lake povrede, a alkotestiranjem je utvrđeno da je S.Đ. u trenutku incidenta imao 1,16 promila alkohola u krvi, dok drugi lekar nije bio u alkoholisanom stanju.

Kako saznajemo, lekaru S.Đ., biće oduzeto vatreno oružje za koje ima odobrenje.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading