GORIVA U SRBIJI IMA DOVOLJNO: Oglasio se NIS i rešio sve nedoumice, nema razloga za paniku

Autor:

Vesti

04.03.2022

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne postoje ograničenja za kupovinu.

GORIVA U SRBIJI IMA DOVOLJNO: Oglasio se NIS i rešio sve nedoumice, nema razloga za paniku

Foto: NIS

Snabdevenost lanca benzinskih stanica kompanije NIS je redovna, Rafinerija nafte Pančevo radi u normalnom režimu rada i na tržište isporučuje sve neophodne naftne derivate bez ikakvog zastoja, saopštio je danas NIS.

Na benzinskim stanicama NIS-a, najvećoj maloprodajnoj mreži u Srbiji, ne postoje ograničenja kada je reč o kupovini goriva, kaže se u saopštenju.

NIS je obezbedio dovoljne zalihe naftnih derivata kako bi domaće tržište bilo redovno snabdeveno, čak i u uslovima povećanje potražnje, navodi se u saopštenju.

U NIS Rafineriji u 2021. godini ostvaren je rekordan obim prerade sirove nafte i poluproizvoda od 3,9 miliona tona i NIS je spreman da odgovi na potrebe tržišta.

I u narednom periodu fokus NIS-a biće na redovnim isporukama svih vrsta goriva i na stabilnosti tržišta u Srbiji, poručeno je iz te kompanije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading