GRADSKI SEKRETAR LUKA PETROVIĆ NAJAVIO: Dogradnja fiskulturne sale u osnovnoj školi u Dobanovcima

Autor: Republika, Tanjug

Vesti

23.02.2022

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski sekretar za investicije Luka Petrović najavio je radove na dogradnji fiskulturne sale i rekonstrukciju aneksa u Osnovnoj školi "Stevan Sremac" u Dobanovcima, prenosi portal Beoinfo.

GRADSKI SEKRETAR LUKA PETROVIĆ NAJAVIO: Dogradnja fiskulturne sale u osnovnoj školi u Dobanovcima

Foto: youtube.com/SNS Beograd

Petrović je precizirao da radovi podrazumevaju dogradnju fiskulturne sale i pasarele i rekonstrukciju objekta kojim se formira novi objekat kao jedinstvena funkcionalna celina u kojoj će se održavati časovi i sportske aktivnosti u zatvorenom prostoru.

Naveo je da će površina dograđenog dela objekta i rekonstruisanog aneksa iznositi 1.810 kvadratnih metara.

- Održali smo obećanje dato građanima Surčina. Radovi su locirani u prizemlju i na galeriji i odnose se na fiskulturnu salu sa spravama, višenamensku galeriju sa teleskopskim tribinama, pomoćnu salu, prostorije za nastavnike, spravarnicu, svlačionice, toalete i kupatila, hodnike i toplotnu stanicu - rekao je Petrović.

Beoinfo navodi da je rok za izvođenje radova 240 kalendarskih dana, a ova investicija sa PDV-om vredna je oko 220 miliona dinara.

Investitor je Sekretarijat za investicije Grada Beograda, a izvođači grupa ponuđača predvocjena "Izolinvestom" iz Beograda, dok će stručni nadzor obaviti "AMG Strukture" iz Beograda.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading