MEDIJSKA BOMBA TRESE SRBIJU! Prva zvezda RTS napušta javni servis: Oglasila se Olivera Jovićević, OTKRILA GDE NASTAVLJA KARIJERU!

Autor:

Vesti

23.02.2022

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata voditeljka Olivera Jovićević napušta RTS.

MEDIJSKA BOMBA TRESE SRBIJU! Prva zvezda RTS napušta javni servis: Oglasila se Olivera Jovićević, OTKRILA GDE NASTAVLJA KARIJERU!

Foto: printscreen

Olivera Jovićević, voditeljka političkog tok-šoua "Upitnik", i jedno od najprepoznatljivijih lica RTS-a, pre izvesnog vremena dala je otkaz na pomenutoj televiziji.

Jovićevićeva se tim povodom oglasila na Instagramu.

- Želim da vas obavestim da je posle 18 godina mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo vreme za promene - navela je on u postu na pomenutoj društvenoj mreži.

U okviru istog posta Jovićevićeva se zahvalila kolegama sa kojima je imala priliku da sarađuje u prethodnom periodu.

- Zahvaljujem se svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dve decenije saradjivala radeći emisiju Upitnik, koja je u nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti. Hvala RTS-u koji mi je pružio priliku da od mog dolaska na javni servis, 2004. godine, na poziv tadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Tijanića, radim na najvažnijim projektima televizije - stoji u postu.

 

Kako je objasnila, sa Javnog servisa odlazim u prijateljskoj i kolegijalnoj atmosferi sa uredništvom i menadžmentom i otvorenošću za svaku buduću saradnju.

 

- Veliku zahvalnost dugujem mojim gostima i sagovornicima, a bilo ih je više stotina iz svih sfera života, od eksperata i profesora do stranačkih lidera i predsednika vlada i države.
Najveću zahvalnost dugujem gledaocima koji su 17 sezona pratili Upitnik, najdugovečniji tok-šou na svim nacionalnim televizijama, koji je predstavljao "krvnu sliku Srbije" - navela je Jovićevićeva.

Voditeljka je otkrila i da će ubuduće raditi u oblasti TV produkcije i marketinga.

- Sa velikim uzbuđenjem pripremam nove projekte i radujem se budućim izazovima i prilikama - zaključila je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Solo

23.02.2022 11:22

Da nece Olivera da krene putevima N1 mozda... i krene novcem Djilasovske gradnje preuzete od naroda Srbije ???

Odgovori 13 21
Adolf

24.02.2022 07:17

@Solo - Ne preskaci prepisanu terapiju!!!!