22. 2. 2022. SUTRAŠNJI DAN JE SIMBOLIČAN PO MNOGO ČEMU, KAŽU NUMEROLOZI: Šta donosi šest dvojki?

Autor:

Vesti

21.02.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutrašnji datum ima čak šest dvojki u nizu. Nesvakidašnji i, kažu numerolozi, po mnogo čemu poseban.

22. 2. 2022. SUTRAŠNJI DAN JE SIMBOLIČAN PO MNOGO ČEMU, KAŽU NUMEROLOZI: Šta donosi šest dvojki?

Foto: Profimedia/Republika

Evo šta smo čuli od dve sagovornice koje se bave skrivenim značenjem brojki, a evo i šta kažu predanja drevnih Maja, koja su, nažalost, neuporedivo lošija.

Tatjana Jovanović: Važan je i zbir svih ovih brojki

Mnogo važnije od simbolike broja dva jeste zbir sveden na jedan broj, a to je trojka, što je dobro i predstavlja jednu savršenu ravnotežu, ali i jedno potpuno novo poglavlje, kako za pojedince tako i globalno.

Možemo da kažemo da će sve početi da se menja i, što je najvažnije, nabolje. Budući da je ovo treći takav datum u ovom mesecu, ovaj period je bio dobar za mnoge, naravno, uvek ima individualnih razlika i to sve zavisi u odnosu na lični bioritamski broj. Generalno, ova godina će izaći iz nekih prethodnih okvira, biće drugačija.

Ilijana Minčić: Posredi su sudbinska dešavanja

Simbolika broja dva je uglavnom to što su po sredi sudbinska dešavanja. Kad smo pod energijom broja dva, onda ne možemo da utičemo na dešavanja, ona se, prosto, dese. S obzirom na to da smo u numerološkoj godini šestice, na ovaj datum u nizu dvojki može biti i plodno, ko želi da radi na povećanju porodice, i svakako valja zamisliti želju, čak i ako se nadate novcu. Na ovaj datum valja da radite na partnerstvu i date sve od sebe da pomognete ljudima, a vrsta energije uvek se dobrim vrati. Naravno, sve zavisi ko nosi koji numerološki kod i kad se sabere ovaj datum s datumom rođenja određene osobe, dobije se tačnija slika.

Drevne Maje: Uopšte nam se ne piše dobro

Prema drevnim Majama, ovaj datum se vezuje za strašne događaje za čovečanstvo. Kako tvrdi lingvista istoričar Jurija Knorazova, specijalista za istoriju ove civilizacije, ne piše nam se dobro. Kako on navodi, predznak početka nove ere po kalendaru Maja je datum koji sadrži niz dvojki. Tada se svet mora suočiti s još jednom jedinstvenom epizodom - početkom doba šestog Sunca, koji će se poklopiti s užasnim događajima. Prema njihovom proročanstvu, bogovi će osloboditi svoj gnev na Zemlji, a čovečanstvo će se suočiti s ozbiljnim testom povezanim s neobičnim vremenskim anomalijama.

- Nebesa će se prevrnuti, prevrnuće se na Zemlji, kada će četiri boga, četiri bakabe biti bačeni na njih - stoji, navodno, u proročanstvu Maja...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading