VOLI GA KAO SINA: NBA legenda nije krila oduševljenje! Privilegija je gledati NIKOLU JOKIĆA!

Autor:

Sport

21.02.2022

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Bil Volton, dvostruki šampion NBA lige u superlativima je govorio o srpskom košarkaškom asu.

VOLI GA KAO SINA: NBA legenda nije krila oduševljenje! Privilegija je gledati NIKOLU JOKIĆA!

Foto: Tanjug/AP

Slobodno se može reći da je Bil Volton impresioniran Nikolom Jokićem:

- Za mene je privilegija da ga gledam kako igra košarku. On je Kolorado. On je pionir. On je inovator. On je kreator novog i boljeg puta u budućnost - istakao je Volton.

Dnevnik "Denver Post" prenosi da je Volton pričao o Jokiću u prostoriji gde je sedelo 75 najboljih NBA igrača. Kada je dobio pitanje o Srbinu i da kaže o čemu su pričali, zamolio je novinare da sedne kako bi na miru rekao sve što mu je na srcu:

- Upravo sam mu rekao koliko sam ponosan na njega i koliko sam srećan zbog njega, šta je mogao da uradi da bi stvorio život, da bi stvorio svet i da učini naš univerzum boljim mestom - rekao je Volton i nastavio:

 - I stil, gracioznost, elegancija, dostojanstvo, klasa koju pokazuje svaki dan, i to je samo svež zrak sunca.

- Bio sam oduševljen što sam mogao da ga pozdravim jer sam veliki fan, i veoma sam zahvalan na načinu na koji igra jer predstavlja najbolje od ljudskog duha u smislu inkluzije, odricanja, discipline. On je stvarno, zaista sjajan. On je briljantan. Mašta, on je kreativni genije i vidi stvari koje drugi ljudi ne vide. Njegov osećaj za tajming i veštinu, poziciju i ravnotežu i sve stvari koje volim u životu, on to predstavlja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading