OGLASILA SE DANICA GRUJIČIĆ I OTKRILA ZAŠTO JE ODLUČILA DA PODRŽI VUČIĆA I SNS! "Našla sam se obaveznom..."!

Autor:

Vesti

13.02.2022

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Institut za onkologiju je neuslovan.

OGLASILA SE DANICA GRUJIČIĆ I OTKRILA ZAŠTO JE ODLUČILA DA PODRŽI VUČIĆA I SNS! "Našla sam se obaveznom..."!

Foto: printscreen

Danica Grujičić

Prošle godine se na Institutu za onkologiju i radiologiju lečilo oko 30.000 pacijenata, a objavljeno je oko 150.000 pregleda, to samo po sebi govori da je prostor na Institutu neuslovan, izjavila je danas direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Danica Grujičić.

Zbog toga će, kako je rekla, njena misija i primat biti da se izgradi nova zgrada Instituta za onkologiju i radologiju.

Istakla je da se u Srbiji mnogo umire od raka, ali da to više nije neizlečiva bolest ako se otkrije na vreme, te da su zato potrebni adekvatni uslovi za lečenje.

- Pre nego što sam javno podržala SNS, razgovarala sam sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom, koji mi je rekao šta se sve planira u oblasti zdravstva i ja sam se našla obaveznom da to podržim, da podržim završetak KC Srbije, završetak KC Vojvodine, to sada kreće, izgradnje, mislim da su gotovi papiri - rekla je Danica Grujičić za TV Tanjug.

Kaže da ono u čemu uživa jeste svaki put kada čuje mašine pored Kliničkog centra i kada kreće izgradnja Tiršove 2, dodajući da će izgradnjom te ustanove naša deca koja su bolesna dobiti, ne svetske, već, kako je rekla, ''svemirske uslove za lečenje''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading