ZAŠTO IDEM SA NAPREDNJACIMA?! Hejteri kidišu na doktorku Grujičić, ONA POSLALA MOĆAN ODGOVOR!

Autor:

Vesti

10.02.2022

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktorka Danica Grujičić, za koju je javnost nedavno saznala da će biti na listi Srpske napredne stranke na parlamentarnim izborima 2022. godine, otkrila je zašto je donela odluku da se priključi naprednjacima.

ZAŠTO IDEM SA NAPREDNJACIMA?! Hejteri kidišu na doktorku Grujičić, ONA POSLALA MOĆAN ODGOVOR!

Foto: printscreen

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić nedavno je obelodanio da će na listi SNS za parlamentarne izbore zakazane za 3. april biti mnogo sportista, privrednika, naučnika i "ljudi koji su napravili čudo u našoj zemlji" i u tom kontekstu je otkrio da će i doktorka Danica Gručić biti na listi naprednjaka.

U delu hejterskih medija i javnosti pod kontrolom opozicije, Grujičićeva se zbog te odluke našla na žestokom udaru, podčitavajući joj da se "prodala režimu". 

Gostujući na K1 televiziji, doktorka je objasnila zašto je prihvatila taj poziv.

- Kao nestranačka ličnost želim da se postojeći trend u zdravstvu nastavi - kazala je ona i u nastavku dalje elaborirala svoju odluku.

- Trend osnaživanja državnog zdravstva mora da se nastavi jer to radi socijalno odgovorna država, i to podržavam. Zakon o zdravstvenoj zaštiti mora da se menja i Zakon o lekovima. To je prioritet u ovom trenutku, da bi mogli da našim pacijentima pružimo sve što im je potrebno - navela je Grujičić.

Republika

Foto: Tanjug

 

Ona je otkrila i da se zalaže za to da Ministarstvo zdravlja i Ministarstvo životne sredine budu objedinjeni.

- To je moj stav zato što naše zdravlje direktno zavisi od životne sredine. Demokratske zemlje Zapadne Evrope dozvolile su da u našoj zemlji, ali i na prostoru celog Balkana, bude počinjen ekocid. Bombardovanje je uticalo na ceo ovaj prostor - ističe prof. dr Danica Grujičić.

- Hrvatska, Mađarska i Srbija smenjuju se na listi zemalja sa najviše oboleliih od kancera u Evropi. Trebalo bi preko Ministarstva nauke sprovesti opsežno istraživanje, jer podataka ima. Samo da se oni prikupe bilo bi dovoljno. Zavodi za javno zdravlje i laboratorije su radile svoj posao - podvukla je doktorka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (19)

Loading
Ja

10.02.2022 10:15

Ova zena mi je ogromno razocarenje! Mislila sam da je sposobna, inteligentna i realna, a ona je samo jos jedna jadna prodana dusa!!!

Odgovori 9 42
Ccc

10.02.2022 12:55

@Ja - Ako niste razumeli, pročitajte ponovo jer lepo je objasnila razlog.

Odgovori 12 5
Kolega

10.02.2022 10:19

Pa mora da čuva fotelju!!!

Odgovori 7 35
Vesna

10.02.2022 10:27

Doktorka Danica zna ko najvise vredi pa ce njih da podrzava!

Odgovori 41 6