Reagovanje: Kerum nije bio u društvu Periša

Autor: Republika

Vesti

27.01.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokatica Joške Keruma prosledila je redakciji Republike dopis u kojem je njen klijent reagovao na tekst objavljen na našem portalu pod naslovom „DETALJI IZ ISTRAGE: TAJKUNOV SIN ZNA ŠTA JE BILO SA MATEJEM".

Reagovanje: Kerum nije bio u društvu Periša

Foto: pixabay.com

 

Reagovanje prenosimo u celosti.

„Neistiniti su navodi koje je Srpski telegraf objavio dana 09.01.2022 u svom štampanom i 08.01.2022. u svom elektronskom mediju, a koje je 08.01.2022. najavio na svojoj Facebook strani a kojim dovodi u vezu gospodina Joška Keruma sa nestankom Mateja Periša, navodeći da on zna šta je bilo sa Matejem i kako je nestao.

Neistiniti su navodi da je gospodin Kerum ikada bio u društvu Mateja Periša u Beogradu, suprotno ostalim navodima iz teksta gospodin Kerum, ne samo da nije bio u Srbiji u navedenom periodu, već nikada nije ni bio u Srbiji.

Ovom prilikom želimo da izrazimo najoštriji protest i osudu zbog neproverenih i neistinitih informacija koje su naznačene u objavljenom tekstu i neovlašćenog korišćenja fotografija iz lične arhive, sa navođenjem najstrašnijih uvreda, opisa i kvalifikacija, samo i jedino u kontekstu vređanja ličnosti i ugleda gospodine Keruma i namernog nanošenja štete njemu i njegovoj porodici.

Gospodin Joško Kerum je ozbiljan, ugledan poslovan i porodičan čovek i apeluje na medije da ne objavljuju neistinite i neproverene informacije i time obmanjuju i uznemiravaju kako njega i njegovu porodicu, tako i građane ne samo Srbije već i celog regiona i izražava veliko žaljenje da u jednom ovako tragičnom događaju za ceo region i porodicu i prijatelje gospodina Mateja Periša, neko može da vidi priliku za plasiranje notornih neistina i izmišljotina, a sve radi dizanja sopstvenog tiraža.

Za kraj, od Vaše redakcije u ovom trenutku zahtevamo izvinjenje povodom spornog teksta i naslova, očekujemo da demanti bude u celosti objavljen u dnevnom listu, na svim elektronskim platformama i društvenim mrežama na kojima je isti bio objavljen, kao i da članak pre objave ovog demantija bude momentalno uklonjen sa svih digitalnih platformi, zajedno sa uklanjanjem skenirane naslovne strane štampanog izdanja."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading