Mr. D donirao besplatan ručak za medicinare u COVID centru

Autor:

Vesti

27.01.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mr. D, novi servis za dostavu hrane, obezbedio je obroke za medicinske radnike Zdravstvenog centra Palilula. Mr. D, koji je pre samo sedam dana zvanično počeo sa radom, obradovao je dežurne lekare svežim i toplim ručkom, kao vid zahvalnosti za njihovo zalaganje tokom trogodišnje pandemije.

Mr. D donirao besplatan ručak za medicinare u COVID centru

Foto: Savo Đorđić

- Akciju smo pokrenuli kao vid podrške medicinskim radnicima, koji već treću godinu zaredom sebe stavljaju na prvu liniju fronta u svakodnevnoj borbi protiv korona virusa. Verujem da smo se već svi navikli na novonastalu situaciju, ali to ne znači da smo zaboravili one koji su sve vreme brinuli o nama. U ime celog Mister D kolektiva želim da se zahvalim našim herojima - rekao je izvršni komercijalni direktor Marko Stanković.

Iz servisa Mister D najavili su da je ovo samo početak humanih akcija i da je planirano intezivno zalaganje na polju društvene odgovornosti.

- Naš servis je nedavno počeo sa radom i želeli smo da taj početak obeležimo na pravi način. Smatrali smo da je pomoć medicinskim radnicima u vreme velikog broja zaražnih i više nego dobar način za to. Ne planiramo da stanemo, već da budemo sve bolji - dodao je Stanković.

Novu aplikaciju za dostavu hrane i namirnica korisnici mogu preuzeti pod nazivom Mister D sa App ili Play stora, a dostava na odabrane restorane besplatna je do 15. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading