BAHATOST VLASNIKA "CUNAMIJA" DOSTIGAO VRHUNAC: Parkirao helikopter na krov splava (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

25.01.2022

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Zubac koji je vlasnik spalvova "Cunami haus" nastavlja sa svojim bahatim ponašanjem.

BAHATOST VLASNIKA "CUNAMIJA" DOSTIGAO VRHUNAC: Parkirao helikopter na krov splava (FOTO)

Foto: Instagram

On je na krov jednog od svojih objekata parkirao helikopter, a s obzirom na to da splavove koje ima u svom vlasništvu, kako se ranije navodilo, nisu imali građevinsku dozvolu postastavlja se pitanje da li Zubac ima uopšte bilo kakvu dozvolu za helikopter kao i upravljanje njime.

 

 

Takođe, i pored svih zabrana, na splavovima "Cunami" nastavljaju da se održavaju žurke koje ne samo da ugrožavaju sigurnost gostiju već krše i sve propisane epidemiološke mere kriznog štaba o zaštiti stanovništva od koronavirusa.

Republika

Foto: printscreen

Parkirao helikopter na krov splava

Podsetimo Aleksandaru Zupcu ministarstvo je izdalo zabranu upotrebe za 10 od 11 splavova koji se vode direktno ili indirektno na "Cunami studio", jer nemaju izvršen tehnički pregled, pa ugrožavaju bezbednost gostiju. Jedini splav koji je prošao tehnički pregled i ima registarsku oznaku je onaj za koji Zubac kako je ranije govorio koristi za potrebe svoje kancelarije. Dok su tri splava izgorela u januaru 2020. godine.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading