"HEALTHCARE" KRIJE PROIZVOĐAČA "ČUDOTVORNE NANO PLOČE": Jedan pravi, drugi prodaje, a treći robu naplaćuje!

Autor:

Vesti

19.01.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Healthcare company" i dalje odbija da za Srpski telegraf otkrije ko je proizvođač "čudotvorne" nano ploče, koja navodno leči sve, od glavobolje do impotencije, a na koju su se žalile naše čitateljke M. J. i S. S. iz Beograda.

"HEALTHCARE" KRIJE PROIZVOĐAČA "ČUDOTVORNE NANO PLOČE": Jedan pravi, drugi prodaje, a treći robu naplaćuje!

Foto: Printscreen

Kao što smo već pisali, one su tu ploču papreno platile, na 24 rate po 2.500, ukupno 60.000 dinara i to posle prezentacije na kojoj su ih ubedili da pazare "najsavremeniji oblik bioterapeutskog delovanja nano tehnologije".

- Da bih vam rekao ko je proizvođač ploče, morate mi dati pismenu garanciju da nećete pominjati moju firmu niti blatiti njen ugled - odgovorio nam je direktor ove kompanije Ivan Savić.

Da nije smešno, bilo bi žalosno slušajući odgovor čelnika kompanije koji prodaje nimalo jeftin, a, prema rečima naših čitateljki, veoma diskutabilan proizvod. Kako nismo dobili odgovor, već najobičniju pretnju gospodina Savića, pokušali smo da ime proizvođača saznamo preko telefona za porudžbine "Healthcare company", na koji se javio izvesni Milan Majkić. On nam je rekao da se radi o proizvodu firme "Medical infont", koju nismo uspeli da nađemo u registru preduzeća.

Zanimljivo je da je, pošto je tekst o ovoj prevari izašao u našem štampanom izdanju 12. januara ove godine, "Healtcare" je na sajtu, na kome, između ostalog, reklamiraju i pomenutu ploču, gotovo u celini izmenila opis i namenu proizvoda.

Ono što je čudno jeste da proizvode koju ova kompanija proizvodi naplaćuje druga firma - "Letić woltex", koja našim čitateljkama, uzgred budi rečeno, nije izdala ni fiskalni račun, a u odgovoru je navela sledeće:

- S firmom "Healthcare company" sarađujemo po ugovoru o poslovnoj saradnji i posredovanju. Uz svu kupljenu robu se izdaje fiskalni račun ili se šalje na adresu kupca. Ukoliko neko nije primio račun, uvek može da nam se obrati za izdavanje kopije jer kopije čuvamo zajedno s dokumentacijom koja je potpisana od kupca. Molimo vas da za sva dodatna pitanja kontaktirate s direktorom Ivanom Savićem.

Nakon što smo pozvali gospodina Savića da nam objasni zašto od septembra prošle godine do danas fiskalni račun nije dostavljen on nam je odgovorio:

- Svi računi šalju se na kućnu adresu preporučenom pošljkom, što je učinjeno i u ovom slučaju. Kako je došlo do propusta, ne znam, ali račun će svakako dobiti.

Međutim, račun još nije stigao na adresu kupca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivana

22.01.2022 06:49

Ovo je neka loša kopija prave kvantne ploče.