POZNATO ZDRAVSTVENO STANJE PATRIJARHA PORFIRIJA: Iz vrha SPC objavili najnovije vesti

Autor:

Vesti

14.01.2022

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patrijarh Porfirije, koji je zaražen korona virusom, oseća se dobro i poslove i obaveze izvršava u meri koju su propisali lekari, saopštila je Informativna služba SPC.

POZNATO ZDRAVSTVENO STANJE PATRIJARHA PORFIRIJA: Iz vrha SPC objavili najnovije vesti

Foto: printskrin

- Njegova Svetost se oseća dobro, oporavak ide predviđenom dinamikom, dok poslove i obaveze izvršava u meri koju omogućava od lekara propisani režim života i rada - navodi se u saopštenju.

Navodi se da je Patrijarh zahvalio "hiljadama vernika, prijatelja i dobroželatelja iz Otadžbine i sa raznih strana sveta, pravoslavnih Srba, kao i sestara i braće drugih vera i nacija, koji su se javljali i interesovali za njegovo stanje i molili za njegovo ozdravljenje, uz želje za brz oporavak.

- Patrijarh Porfirije ih s ljubavlju obaveštava da se striktno pridržava svih lekarskih uputstava i medicinskih mera, a da se usrdno moli za obolele od virusa korona i za prestanak epidemije - poručeno je u saopštenju.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Radenko

14.01.2022 18:30

Njegova okolina ga ne čuva dovoljno. Uzmite se u pamet. Videli smo prošle godine koliko smo dobrih ljudi izgubili.