KAKO ĆE SRPSKA NOVA GODINA BITI OBELEŽENA U BEOGRADU, A KAKO U SRBIJI: Poznati svi detalji, ovo je plan za doček!

Autor: Republika

Vesti

13.01.2022

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doček Srpske nove godine biće obeležen vatrometom na dve lokacije u Beogradu, i to sa najviše zgrade u regionu, Kule Beograd, kao i kod hrama Svetog Save.

KAKO ĆE SRPSKA NOVA GODINA BITI OBELEŽENA U BEOGRADU, A KAKO U SRBIJI: Poznati svi detalji, ovo je plan za doček!

Foto: youtube.com/printscreen

Spektakularan prizor iz Beograda privukao pažnju celog regiona

Planirani koncert Željka Joksimovića na Sava Promenadi odložen je usled nepovoljne epidemiološke situacije.

Iz kompanije Belgrade Waterfront su ranije tim povodom objasnili da im je želja bila da Beograđanima i gostima poklone doček koji će se pamtiti, ali su, s obzirom na epidemiološku situaciju, odlučili da koncert odlože.

Vatromet sa Kule Beograd, koji će biti propraćen laserskom projekcijom, moći će da se prati sa Sava Promenade, Kalemegdana, Novog Beograda, Banovog brda i drugih delova grada, a u cilju sprečavanja širenja virusa neće biti organizovanog okupljanja.

Republika

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

 

Doček nove godine po julijanskom kalendaru tradicionalno će biti obeležen i vatrometom sa Hrama Svetog Save, posle čega će početi ponoćna liturgija.


U većem broju gradova koncerti na otvorenom su otkazani zbog pogoršane epidemijske situacije, a u ugostiteljskim objektima Srpska nova godina biće dočekana u skladu sa postojećim merama i uz kovid potvrde.

Zbog nepovoljne situacije sa korona virusom otkazani su nastupi pevačice Angelline u Nišu, kao i koncert Vesne Zmijanac u Čačku.

Planirani novogodišnji koncerti otkazani su i u Vrnjačkoj banji i Kraljevu. U Vrnjačkoj banji trebalo je da nastupi Aca Lukas, a u Kraljevu Miroslav Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
gege

13.01.2022 11:08

pravda za kinesku NG

Željko

13.01.2022 15:27

Pravda za Pravu Srpsku Novu godinu!