POČELO PRIJAVLJIVANJE! Plivanje za Časni krst održaće se 19. januara

Autor:

Vesti

08.01.2022

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treće po redu plivanje na Bogojavljenje, 19. januara, biće održano na donjem jezeru reke Grze u istoimenom izletištu nedeleko od Paraćina.

POČELO PRIJAVLJIVANJE! Plivanje za Časni krst održaće se 19. januara

Foto: printscreen

Organizator ovog događaja pod pokroviteljstvom Opštine Paraćin, GG "Odbranimo Grzu", obavestio je zainteresovane učesnike da je u toku prijavljivanje na broj 060/534-77-11.

Kako ističe Milomir Ružić iz ovog udruženja, pored majica, ikone sa likom Svete Petke, medalja i zahvalnica, hrabri plivači dobiće i druge poklone, a ručak je obezbeđen u restoranu „Koliba“ na Grzi, prenose Novosti.

Kao i prethodna dva puta, plivači se neće trkati već će biti nagrađeni svi koji hrabro uđu u ledenu vodu reke, doplivaju do čamca u kojem se nalazi krst i poljube ga.

- Svako ko se usudi da uđe u hladno jezero za nas je pobednik – kaže Ružić. Dodaje da će plivanje biti dobro obezbeđeno, na licu mesta će biti ronioci i Služba hitne medicinske pomoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading