HLADNO BOŽIĆNO JUTRO! U većem delu zemlje danas oblačno, mestimično sa kišom ili snegom!

Autor:

Vesti

07.01.2022

06:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznad većeg dela zemlje danas umereno i potpuno oblačno, u nižim predelima mestimično sa slabom kišom i susnežicom, u brdsko-planinskim sa snegom.

HLADNO BOŽIĆNO JUTRO! U većem delu zemlje danas oblačno, mestimično sa kišom ili snegom!

Foto: Tanjug/J. PAP

Iznad severnih i zapadnih krajeva tokom dana će preovladivati sunčano, krajem dana naoblačenje koje ce tokom noći usloviti slab sneg u svim krajevima.

Vetar slab i umeren, severni i severoistočni, na istoku povremeno jak, krajem dana u slabljenju. Jutarnja temperatura od -4 na severozapadu do 4 na istoku, najviša dnevna od 2 na zapadu u severu do 9 stepeni. U Beogradu će danas biti pretežno sunčano, a krajem dana očekuje se jače naoblačenje koje ce u noći usloviti povremeno slab sneg. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni, saopštio je RHMZ.

Jutarnja temperatura oko -1, najviša dnevna oko 3 stepena. Narednih dana meteorolozi očekuju hladno, oblačno vreme, u nižim predelima sa snegom i uz formiranje manjeg snežnog pokrivača, dok će u brdsko-planinskim predelima padati sneg uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača.

Na jugu i jugoistoku u nižim predelima u pojedinim danima moguća je mestimično slaba kiša. U jutarnjim satima mestimično slab, ponegde i umeren mraz, najviša dnevna temperatura oko ili malo ispd proseka za ovo doba godine.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading