NEĆE NAS UNIŠTITI RIO TINTO, UNIŠTIĆEMO SE SAMI: Čovek uhvaćen kako sa mosta baca đubre u reku (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

30.12.2021

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama osvanuo je novi snimak koji je zgrozio javnost, a na kom se vidi kako jedan čovek sa mosta baca đubre iz kese direktno u reku Skrapež u centralnoj Srbiji.

NEĆE NAS UNIŠTITI RIO TINTO, UNIŠTIĆEMO SE SAMI: Čovek uhvaćen kako sa mosta baca đubre u reku (VIDEO)

Foto: instagram.com/printscreen

Kako je navedeno na Instragram stranici Eko Straža, pretpostavlja se da je reč o crkvenom licu jer je osoba obučena u crnu odeću koja podseća na mantiju.

Na snimku se vidi kako ta osoba stoji na sred mosta i iz kese mirno vadi đubre koje potom u nekoliko navrata baca u reku naočigled prolaznika.

Ono što se vidi na snimki je naišlo na osudu velikog broja korisnika instagrama, a sudeći prema nekim komentarima nije reč o crkvenom licu već o ženi koja je stalno tako obučena i koja ima psihičke probleme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eko Straža (@ekostraza)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MrKamenjarac

31.12.2021 12:40

...to je nasa odlika,gori smo od bugara....sinoc je nemacka televizija Pro7 prikazala "lepote SRBIJE i njenih reka" navode :sa jedne strane netaknuta priroda a sa druge strane reke :smetliste.Postideo sam se sam sebe u nemackom drustvu...