RADNO VREME ZA PRAZNIKE: Pogledajte detaljan spisak i obavite kupovinu na vreme, mnoge pijace NEĆE RADITI!

Autor: Republika

Vesti

28.12.2021

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom praznika doći će do promene radnog vremena na pijacama u Beograd, dok će pojedine pijace biti nekoliko dana zatvorene.

RADNO VREME ZA PRAZNIKE: Pogledajte detaljan spisak i obavite kupovinu na vreme, mnoge pijace NEĆE RADITI!

Foto: Tanjug/J. PAP

Da ne biste ostali bez namirnica koje su vam potrebne za praznike, pogledajte kada će one raditi i od kada će biti zatvorene. 

 

 

Zelene pijace - u petak, 31. decembra radiće uobičajeno, od šest do 19 časova, dok 1. i 7. januara (subota i petak) neće raditi.

Pijace "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode" i "Dušanovac" 1. i 7. januara (subota i petak) radiće skraćeno od šest do 14 časova, dok će 2. januara (nedelja) sve zelene pijace raditi od 6 do 14 časova.

Otvoreni tržni centar - Novi Beograd (popularni "Buvljak") - 1. i 7. januara (subota i petak) neće raditi.

Republika

Foto: Tanjug/J. PAP

Obavite kupovinu na vreme

Pijaca "Dušanovac" prodaja iz vozila - neće se vršiti 31. decembra 2021. kao i 1. i 6. januara 2022. (petak, subota, četvrtak), dok će 7. januara (petak) ova pijaca raditi uobičajeno, od 19:00 do 06:00 časova.

Pijaca cveća "Krnjača" -1. i 7. januara (subota i petak) neće raditi. Pijaca "Palilula" - 31. decembra (petak) radiće od sedam do 20 časova, dok 1. i 7. januara (subota i petak) neće raditi. Dana, 6. januara (četvrtak) pijaca "Palilula" radiće od sedam do 18 časova.

Garaža na pijaci Palilula neće raditi 1. i 7. januara (subota i petak), 2. januara (nedelja) radiće do 15 časova , dok će 06. januara (četvrtak) raditi do 19 časova.

Garaža na pijaci "Zemun“ 1, 2. i 7. januara (subota, nedelja i petak) radiće od 00.00 do 24 časa. Garaža na pijaci "Zeleni venac" neće raditi 1. i 7. januara (subota i petak), dok će 2. januara (nedelja) raditi do 15 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading