UPOZORENJE ZA VOZAČE: Sutra će biti obustavljen saobraćaj na Ibarskoj magistrali

Autor:

Vesti

22.12.2021

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Saobraćaj na državnom putu IB reda broj 22, deonica Stepojevac - Šopić biće sutra obustavljen.

UPOZORENJE ZA VOZAČE: Sutra će biti obustavljen saobraćaj na Ibarskoj magistrali

Foto: pixabay.com

JP „Putevi Srbije" Vas obaveštava da je u četvrtak, 23.12.2021. godine, u periodu od 7.30 do 16 časova, planirana obustava saobraćaja na državnom putu I B reda broj 22 – Ibarska magistrala, na delu od Stepojevca do ukrštanja sa ulicom Janka Stajčića u Šopiću, zbog prelaska vangabaritnih rudarskih mašina preko kolovoza državnog puta.

Saobraćaj će biti preusmeren u smeru iz Beograda skretanjem u levo kod Stepojevca, putem kroz Velike Crljene i Vreoce, a u suprotnom smeru skretanjem u desno kod Šopića putem kroz Vreoce i Velike Crljene do Stepojevca.

Molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Obustava saobraćaja na delu državnog puta I B reda broj 11, od kružne raskrsnice Subotica na Somborskom putu do kružne raskrsnice Subotica na Bačkotopolskom putu

JP „Putevi Srbije" Vas obaveštava da će 24.12.2021.godine, u periodu od 8 do 16 časova, na snazi biti obustava saobraćaja na delu državnog puta I B reda broj 11, od kružne raskrsnice Subotica na Somborskom putu do kružne raskrsnice Subotica na Bačkotopolskom putu, zbog radova na izgradnji natputnjaka na Pačirskom putu (Faza betoniranja dela pešačke staze).

Saobraćaj će se odvijati obilaznim putem kroz grad Suboticu i to: kružna raskrsnica Subotica (Sombor)-Somborski put-Zagrebačka ulica - Beogradski put-državni put II A reda broj 100 (prema Bačkoj Topoli)-kružna raskrsnica Subotica (Bačka Topola).

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Obustava saobraćaja na državnom putu II A reda broj 221, deonica Pirot - Kitka

JP „Putevi Srbije" Vas obaveštava da će od 24.12.2021 do 28.12.2021. godine, u periodu od 9 do 15 časova, doći do obustave saobraćaja zbog asfaltiranja kolovoza na državnom putu II A reda broj 221, na deonici Pirot - Kitka.

U terminima potpune obustave saobraćaja vozilima hitne pomoći i vozilima Sektora za vanredne intervencije biće omogućen prolaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading