ZALETI SE NA MENE, PA ĆEŠ DA VIDIŠ KAKO ĆEŠ DA PROĐEŠ! JESI LI POPIO LEKOVE PRE EMISIJE! Miroljub i dr Stojanović u klinču

Autor:

Vesti

18.12.2021

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Ko je u pravu" na Happy televiziji gostovali su dr Aleksandar Stojanović i dr Miroljub Petrović, a sukob njih dvojice je eskalirao skoro do fizičkog obračuna.

ZALETI SE NA MENE, PA ĆEŠ DA VIDIŠ KAKO ĆEŠ DA PROĐEŠ! JESI LI POPIO LEKOVE PRE EMISIJE! Miroljub i dr Stojanović u klinču

Foto: TV HAPPY/screenshot

U emisiji je dr Stojanović zastupao konvencionalne metode lečenja koronavirusa, koji inače radi u zdravstvenom sistemu Srbije.

Petrović je zastupao alternativne metode lečenja po kojima je inače poznat, a svoju navodnu stručnost za medicinska pitanja obrazlaže time da je završio medicinu u SAD. Međutim, veliki broj njegovih kritičara se slaže da se radi o samo kursu prirodne medicine. 

Nakon nekoliko prepirki u emisiji, Petrović je ustao i počeo da viče na Stojanovića.

- Ne mogu ja da se derem ovde, ne mogu ja da se svađam sa tobom - rekao je Petrović, na šta mu je Stojanović rekao da naravno da ne može.

- Pošto si saulice, pošto si uličar, pa pretiš, ako se zaletiš na mene, da vidiš kako ćeš da prođeš. Probaj da se zaletiš na mene pa da vidiš kako ćeš da prođeš. Pošto se ponašaš nepristojno i vulgarno neću sa tobom da sedim u studiju. Nisam ja ratni zločinac - vikao je Petrović, na šta mu je dr Stojanović u neverici rekao da ide ako hoće.

Petrović je doktora opet optužio da mu je pretio na šta ga je Stojanović upitao da li je popio neki lek pre emisije.

Pogledajte ovaj najžešči deo emisije:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (2)

Loading
Dile

18.12.2021 21:21

Miroljub Petrovic obična budaletina i treb da odgovara za smrt ljudi koje je ,,lečio "

Olga Pascan

19.12.2021 01:13

Bas su vam na ponos i diku, lekari i osobe koje se pojavljuju u medijima. Zivim izvan te zemlje vec 30 god i ne znam sta se tu desava (jer me ne zanima). Ali, baka koja gleda Zadrugu me dovela u stanje soka - kakvo pinasanjw, koji recnik, kakve vrednosti, koji pogledi na svet... pa se mislim - nisu obrazovani, bore se jadni za opstanak u toj zemlji sto je odron kosmosa. Ali sad vidim da vam ni lekari, ni reziseri, ministri i vlasnici pecenjara nisu bolji. Sramota.