REKONSTRUKCIJA ZELENE PIJACE U KLADOVU UVELIKO U TOKU: Investicija vredna 6 miliona dinara

Autor: Republika

Vesti

30.11.2021

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru druge faze rekonstrukcije gradske zelene pijace u Kladovu zaposleni u AD " Đerdap-usluge" započeli su pripremne radove za popločavanje behaton kockama partera površine 1150 kvadrata.

REKONSTRUKCIJA ZELENE PIJACE U KLADOVU UVELIKO U TOKU: Investicija vredna 6 miliona dinara

Foto: kladovo.org.rs


Kada radovi budu završeni na pijačnom platou biće montirano još 12 novih tezgi. Rok za završetak  posla je 30 dana pa ukoliko to dozvole vremenski uslovi radovi će biti završeni do kraja decembra. Re; je o investiciji vrednoj blizu 6 miliona dinara, a investitor je opština Kladovo.

Realizacijom druge faze projekta obnove zelena pijaca dobiće nove sadržaje i  biće dodatno poboljšani uslovi za rad. Vrednost građevinskih radova je 4.400.000 dinara, dok je za nabavku tezgi opredeljeno 1.530.000 dinara-pojasnio je Saša Nikolić predsednik opštine Kladovo.

Podsetio je da su u prvoj fazi obnove  gradske zelene pijace posle popoločavanja partera površine  1360 kvadrata  2019.godine  postavljeni  kontejneri- euro model za prodaju mleka i mlečnih proizvoda, rashladne vitrine, montairane su  32 nove tezge koje imaju nastrešnice.

Republika

Foto: kladovo.org.rs

Rekonstrukcija pijace u Kladovu

Rekonstrukcija je koštala 13.118,820 dinara, radove je iz budžeta finansirala  je lokalna samouprava- dodao je Nikolić. Zelena pijaca u Kladovu u funkciji je od 1958. godine, upotrebnu dozvolu dobila1962. zauzima strogi centar grada, realizacijom projekta rekonstrukcije  povećan je nivo higijenske ispravnosti i bezbednosti namirnica na zadovoljstvo prodavaca i kupaca.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading