PRESTIŽNA NAGRADA: FSS blizu pobede u trci za "fudbalskim oskarom" UEFA!

Autor:

Sport

30.11.2021

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U čast strateških aktivnosti koje su doprinele razvoju fudbala, u petak trećeg decembra biće održana UEFA GROW ceremonija dodela nagrada za projekte van terena iz cele Evrope!

PRESTIŽNA NAGRADA: FSS blizu pobede u trci za "fudbalskim oskarom" UEFA!

Foto: printscreen/youtebe.com

FSS učestvuje sa kampanjom "Fudbal je za devojčice" koja je širom Srbije izazvala brojne pozitivne kritike i pohvale na račun marketing tima, a slične reakcije su očigledno bile i van granica naše zemlje. Dodela nagrada je u petak 3. decembra sa pošetkom u 12 časova.

Najozbiljniji konkurenti za prvo mesto su FS Holandije i Poljske. Konkurencija je bila ogromna. Na adresu UEFA za ovu nagradu stiglo je više od 150 aplikacija iz 43 zemlje.

 

Bez obzira na krajnji ishod vrlo je jasno da će posle ovog projekta FS Srbije imati visoku poziciju u UEFA na listi Saveza koji se u pozitivnom smislu nameću sa svojim idejama, tako da ubuduće možemo očekivati nove uspehe i priznanja koja će stići na adresu Terazije 35.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading