BASTA SE OPROSTIO OD MRKE: Uvek ćemo pamtiti tvoje ime, tvoje reči i dela

Autor:

Vesti

28.11.2021

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Direktor JKP "Beogradske elektrane" Rade Basta oglasio se povodom smrti počasnog predsednika Socijalističke partije Srbije Milutina Mrkonjića.

BASTA SE OPROSTIO OD MRKE: Uvek ćemo pamtiti tvoje ime, tvoje reči i dela

Foto: Republika/printscreen

Povodom tužne vesti da nas je napustio počasni predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić, direktor JKP "Beogradske elektrane" Rade Basta uputio je najdublje i najiskrenije saučešće porodici i izrazio žaljenje što nas je napustio jedan od najvećih graditelja Srbije.

"Sa velikom žalašću i tugom sam primio ovu vest o smrti Milutina Mrkonjića, našeg političkog oca i druga. Naš Mrka preminuo je na Božićne poklade, uoči Božićnog posta, kada praštamo jedni drugima, i preselio se u bolji svet - raj. Njegov odlazak predstavlja nenadoknadiv gubitak, ne samo za njegovu porodicu, već i za čitavo naše društvo, državu Srbiju, a posebno za Socijalističku partiju Srbije. Bio je najbolji političar koga je ovaj prostor zapamtio, gradio po svetu i Srbiji, najveći humanista, stručnjak, omiljeni prijatelj, komšija, poznanik, a posebno je bio lojalan prijateljima i svojoj partiji. Uvek ćemo pamtiti tvoje ime, tvoje reči i dela. Veliko ti hvala, počivaj u miru. Neka ti je laka zemlja!"

                                               

Komentari (1)

Loading
Mandic

29.11.2021 09:38

Neka mu je laka crna zemlja, bio je veliki covek.