HTEO SAM DA KUPIM KAPUT OD 500 EVRA, ALI NISAM DOBRO PREBROJAO NULE: Dr Nestorović bio u šopingu, prodavac ga ubeđivao da nije skupo

Autor:

Vesti

13.11.2021

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dr Branimir Nestorović gostujući u jednoj Jutjub emisiji ispričao je anegdotu o šopingu tokom kojeg je bio spreman da za kaput plati 500 evra.

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Branimir Nestorović

 

Dr Nestorović je krajnje kritičan prema markiranoj garderobi i kaže da je besmisleno davati hiljade evra zbog jednog slova na odeći ili obući. Dodaje da je i on kupovao par puta skuplje stvari, ali da je suludo davati 1.00 evra na komad garderobe.

- Malo je to postalo besmisleno, markirana odeća, markirana obuća. Ljudi plaćaju hiljade evra za cipele, patike, zato što ima nešto "v" ili "a". Ja sam par puta kupovao te stvari, doduše na nekim rasprodajama. Suludo mi je da dam 500 ili 1.000 evra na sako ili pantalone - kazao je Nestorović.

Ispričao je i anegdotu o jednom šopingu u kojem kako kaže nije dobro prebrojao nule, a kada je video koliko zaista košta, prodavac ga je ubeđivao da je to dobra ponuda.
 
- Jedne godine sam našao jedan izvanredan kaput, pa sam bio skoro spreman da dam 500 evra za njega, dok nisam shvatio da je 5.000 evra. Ustvari, nisam dobro prebrojao nule, ćorav sam bio. Onda mi je prodavac rekao: "Znate, to je vrlo povoljna cena, on je 50 odsto snižen" - ispričao je Nestorović i dodao: Znači, kaput od 10.000 evra, potpuno nenormalno. Moraćemo da se vratimo da živimo normalno. Taj fenseraj nema materijalnu osnovu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading