DRUGA STRANA MEDALJE! Advokat izneo šokantne informacije o aferi koja drma Srbiju: MARIĆEV SIN TRAŽI ISELJENJE NJEGOVE DRUGE BIVŠE ŽENE!

Autor: Republika

Vesti

11.11.2021

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Nemanja Jolović, pravni zastupnik Matije Marića, sina poznatog psihijatra Jovana Marića, gostujući na TV Pink, izneo je niz frapantnih činjenica koje bacaju potpuno novo svetlo na aferu koja trese Srbiju.

Foto: printscreen

Advokat Jolović i Jovan Marić

Psiholog Marić, podsetimo, nedavno je javno izneo molbu upućenu svom sinu da ga ne izbacuje iz stana.

- Ja bih želeo javno da pozovem svoga sina koji živi sa svojom majkom, koga nisam video sedam godina pokušava da me izbaci iz stana koji sam i njemu poklonio kada je on imao sedam meseci. Ja ga sada javno pozivam da ostanem u tom stanu do smrti, i da dođe u taj stan da porazgovaramo - rekao je nedavno Marić.

Međutim, advokat Jolović tvrdi da je istina drugačija i da je Marić izneo neistine.

- Gospodin Marić je izneo neistine tvrdnjom da njegov sin traži njegovo iseljenje. On traži iseljenje Aleksandre Marić, druge bivše supruge gospodina Marića, koja je prevarom uspela da se upiše kao vlasnik stana jedan kroz jedan - kaže advokat.

Prema njegovim rečima, ugovor o poklonu između Jovana i njegovog sina je poništen, a to je urađeno bez Centra za socijalni rad, što je bilo neophodno s obzirom na to da je Matija tada bio maloletan.

- Došli smo do presude, da je ugovor o poklonu između jovana i njegovog sina opozvan. Umesto toga došlo je do toga da je Marić stan poklonio ženi, a drugu polovinu prodao. Za sve to je bilo neophodna saglasnost Centra za socijalni rad. Te saglasnosti nije bilo - konstatovao je advokat.

On napominje da je pravno gledano stvar završena.

- Viši sud je doneo presudu i sve odluke o prenosu stana na Aleksandru Marić su ništavne. Vlasnik stana je Matija i on traži da Aleksandra napusti stan sa svim stvarima - kaže advokat.

On zaključuje da je poznati psihijatar okrenuo javnost protiv svog deteta.

- Gospodin Marić je zamenio teze. To je manipulacija i neistina. Nije istina da Matija nije želeo da ga viđa. I nije istina da Matija profesora izbacuje na ulicu, već je on bio izbačen na ulicu. Pravoslažnom odlukom suda sada je stvar ispravljena - podvukao je advokat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Moravka

11.11.2021 07:50

Ju ,pa zar "elita" zna ovoliko da laze:(( nemoguce!? "Elita " ne laze i muti:((((

Odgovori 37 6
Nina

11.11.2021 07:51

Da, uvek postoje dve strane.

Odgovori 36 5
Slavko

11.11.2021 08:22

Branio sam dr Marića. Sada vidim da je lagao. Izvinjavam se njegovom sinu.

Odgovori 38 10
prosveta26

14.11.2021 07:26

@Slavko - Ko to laže, a ko to maže? Pitanje je sada!