UBISTVO 12 MONAHA! Misterija serije koja je zaludela Srbiju, o ovom DOGAĐAJU SVI PRIČAJU!

Autor: Republika

Vesti

08.11.2021

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija "Crna svadba", koja se emituje na RTS-u zaludela je Srbiju.

Republika

Foto: Youtube/SUPERSTAR TV

Serija Crna svadba intrigira gledaoce u Srbiji

Subotom i nedeljom je cela Srbija prikovana za tv ekrane i gleda seriju "Crna svadba", koja se emituje na RTS-u, kao i na Superstar TV. 

Naziv "Crna svadba" dolazi od starog vlaškog obreda u kojem prilikom smrti mladog muškarca, koji je ostao neoženjen, on biva sahranjen u svadbenom odelu, a ispraća ga verenica ili neka druga devojka, koja je odevena u venčanicu i tom prilikom je u isto vreme i sahrana i svadba.

Po ovom običaju, nevesta je godinu dana morala da živi u kući preminulog mladođenje, nakon čega bi normalno mogla da nastavi svoj život.

Radnja serije odvija se u Istočnoj Srbiji, kada Mitar, inače miran i povučen čovek, iznenada pravi masakr u selu i ubija 12 ljudi. On potom puca sebi u glavu, ali nekim čudom ostaje živ.

Policija istražuje ovaj slučaj i jedan od inspektora, Petar, pokušava da odgonetne šta se zapravo desilo jer ne može da veruje da je Mitar ubio 12 ljudi tako što je svakog ubio jednim hicem. Istražujući slučaj, Petar stalno dolazi do nekog događaja koji se dogodio 1976. godine, ali nikako ne može da odgonetne o čemu je reč. 

Međutim u seriji se emituje scena kada radio spiker Mića Đurić ulazi u manastir u ubija 12 monaha. Ovo se desilo 1976. godine, ali je od strane tadašnje vlasti zataškano, sa čime se saglasila i crkva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading