OTIŠAO PRAVO U POLICIJU! Oglasio se otac jednog od dečaka sa snimka brutalnog nasilja u Kraljevu: Nismo ga ovako vaspitali

Autor:

Vesti

01.11.2021

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se oglasio i otac jednog od dečaka koji su maltretirali vršnjaka

Republika

Foto: RTS/printscreen

Vršnjačko nasilje u Kraljevu

 

Na društvenim mrežama danas se pojavio snimak na kome se vidi kako trojica dečaka u centru Kraljeva pričaju sa jednim. Vidi se da je u toku svađa, a potom jedan od tinejdžera udara dečaka koji od siline udarca pada na pod.

Policija je ubrzo otkrila učesnike incidenta, a zatim su isti u pratnji roditelja dali izjavu u stanici MUP-a. U međuvremenu, na društvenim mrežama se oglasio i otac jednog od dečaka, koji je između ostalog naveo da nije dozvolio da se situacija zataškava, već je dete smestio u auto i otišao u policiju.

Ovo je njegova izjava, koju je podelio na društvenim mrežama:

"Dragi moji fb prijatelji, drugari, poznanici i neznanci. Da se ovako javno oglasim svima kao svestan roditelj. Sve što pišete, razumem i revolt i ljutnju i bes. Slažem se sa vama. Situaciju nisam prepustio da se kako kažu 'zataškava', već dete u auto i pravac u policiju. Ja nisam nikakav inspektor niti direktor. Običan građanin ovoga grada.

Sva su deca ravnopravna pa tako i moje. Pogrešio je i zato će odgovarati kako procene nadležni organi. Da Vas obavestim. Posetio sam i oca povređenog dečaka kao civilizovan svet i pružio mu ruku podrške, saosećanja, pomoći kakva god bila. Ne branim se, niti bežim od odgovornosti. Dete nismo vaspitali na ovaj način", piše u objavi ovog muškarca.

Iz MUP su ukazali na to da se događa i da sadržaji koji se dele na društvenim mrežama sadrže dezinformacije, što može dovesti do uznemiravanja građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Roditelj

01.11.2021 07:14

Bravo! Kada bi bilo više takvih roditelja nasilje bi se iskorenilo. Samo tako savestan roditelj može uticati na to da shvate deca šta je odgovornost. Da je više takvih roditelja. Još jednom BRAVO!