DANICA GRUJIČIĆ JE ANTIVAKSER?! Doktorka sve razjasnila, DVA SU RAZLOGA ZAŠTO JE ČEKALA SA VAKCINACIJOM!

Autor: Republika

Vesti

26.10.2021

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra Srbije Danica Grujičić koja je nedavno prva u Srbiji primila vakcinu "Sputnjik V" proizvedenu da Torlaku pozvala je sve da slede njen primer.

Foto: prinbtscreen

Doktorka Danica Grujičić

- Dobro sam, nisam imala nikakvih nus pojava. Taj dan kada sam primila vakcinu imala sam osam operacija, jesu radili moji mlađi, ali sam bila na klinici. Zaista nisam imala nikakvih problema, ali sam to i verovala - konstatovala je doktorka odgovarajući na pitanje kako se oseća nakon primanja cepiva.

Antitela

Neizostavno je bilo i pitanje - zašto je do sada čekala da se vakciniše, zbog čega su je neki proglasili antivakserom.

- Želela sam da promovišem naš Torlak, to je jedan razlog. Drugi je što sam u avgustu prošle godine imala koronu i imala antitela. Sticajem okolnosti u aprili sam svoje prijatelje koji su imali koronu vozila po bolnicama i ponovo dobila antitela - objasnila je on i podvukla da je jako dobro što se na Torlaku proizvode vakcine.

- Torlak nije ni prodat ni propao. Njima treba dobra materijalna injekcija da mogu da proizvode sve. Jako sam ljuta što je Torlak izgubio vakcine koje je proizvodio, to nije smelo da se desi ni u jednoj vlasti - istakla je Grujičićeva.

Foto: printscreen

Doktorka Grujičić u studiju TV Prva

Kovid propusnice

Kada je reč o kovid propusnicama, doktorka smatra da je reč o zbunjujućoj odluci.

- Virus ne radi od deset do deset uveče, ili od deset uveče do ujutru. Ne mislim da kovid propusnice nešto da donesu. Nisam za to da se zatvaraju ugostiteljski objekti. Tamo radi masa ljudi - kazala je doktorka.

Tužba

Upitana za lažnu Fejsbuk stranicu sa njenim imenom, Grujičićeva je istakla da je sve prijavila nadležnim organima.

- Tužiću tu osobu jer je to uzurpiranje privatnosti - istakla je doktorka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
db

26.10.2021 08:02

Tako je - domaće je domaće !

Odgovori 26 21
Ljudsko biće

26.10.2021 11:22

Vidim, da ste vakcinisani a usput ste vakcinisali i svoje dete??? Hmmm. Koje dete, pa vi nemate decu, jer ste tako hteli. Izabrali ste karijeru naspram porodice. Samo citiram vaše reči. Ako ste slagali, da ste vakcinisali svoje dete, koje evidentno nemate, onda ste slagali i da ste sebe vakcinisali. To primanje vitamina ili fizioloskog rastvora, pa to se ne računa, draga doktorko. A i pozdravite tog dezurnog VIP vakcinatora, koji vas je sve bocnuo. Voleo bih njega staviti na poligraf, verovatno bi imao mnogo toga interesantnog da kaže. Umalo zaboravih. U četvrtak u 11 časova, idem na sahranu dragog prijatelja, ime mu je Branko Micić. Pacijent Vaše klinike. Njemu ste obustavili hemio terapiju 7 nedelja, jer ga niste pustili na kliniku na terapiju zbog pozitivnog PCR testa. Zamislite. On se testirao zbog Vas 7 puta u 11 dana. 5 puta negativan je bio a 2 puta pozitivan. Jednom ovako a drugi put onako. Umro je u naj većim mukama. Poslednjih 5 dana je bio na 24 sata morfijumu. Umro je sa 45 kilograma a bio je grdosija od čoveka u svakom smislu i duhovnom i fizičkom. A Vama, svaka čast, što vakcinišete nepostojeće dete i što ste i pre Kona uveli kovid pasoše u Vasu bolnicu. Alo, gde će vam duša. Kon uvodi propusnice u kafane a Vi u bolnicu. Imate li stida i sramote, bar grama. Zašto narod više ne veruju "struci"? Pa zar takvi, kao što ste Vi, nisu osnovni uzrok za to. Ako bar i grama morala imate, stidite se bar malo, ne morate javno, stidite se bar privatno, kad Vas niko ne vidi. I molim Vas, ne idite više po TV stanicama i ne promovišite više proizvod, koji sami ne koristite. Od doktora, postali ste plaćeni maneken. Kada sutra krenete na posao, pre nego što obučete beli mantil, razmislite dobro, da li ste ga dostojni. Ali za takvo razmišljanje je potreban moral i lični integritet. Imate li ga?

Odgovori 103 86
Tito

26.10.2021 19:24

Boze... nisam imala nus pojave. Pa one ne dolaze na dan vakcinacije vec godinu i po posle. Čitajte Dzudi Mikovic koliko će Amerikanac a da umre od Fajzera u prvih 5 godina. Jel je neko od nje veći stručnjak?

Odgovori 29 57