ONA JE SLIKA I PRILIKA SVOJE MAJKE! Ćerka Darije Kisić Tepavčević je OVIM GESTOM pokupila mnogobrojne simpatije javnosti! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

24.10.2021

10:45

Ovaj gest ćerke Darije Kisić-Tepavčić, kod šire javnosti naišao je na veliki naklon, jer iako mlada već racionalno i savesno razmislja, a posebno kad je u pitanju epidemija koronavirusa.

Tanjug/J. ILIĆ

Darija Kisić je podržala svoju ćerku u želji da se vakciniše

Da iver ne pada daleko od klade, svedoči primer upravo, Darije Kisić Tepavčić i njene ćerkice, koja sa  jedva napunjenih 16 godina, već jako racionalno o zrelo razmislja, a potogotovo kada je u pitanju epidemija koronavirusa, te je pre nekoliko meseci uz podršku majke epidemiologa, primila vakcinu, kako bi zaštitila sebe i svoje bližnje.

Međutim, iako kod tinejdžera infekcija virusom Covid-19 uglavnom prolazi blaže nego kod starije grupacije, mlađa starosna grupa je takođe rizična, tako da je od velikog značaja, kada neko sa ovakvim primerom, pošalje snažnu poruku široj javnosti, koja se i dalje nije odlučila na ovaj korak.

 

Ministarka je pre svega kao epidemiolog i članica Kriznog štaba, a onda i kao roditelj podržala ovu odluku svoje ćerke Tine, te ne sumnjamo da je bila neizmerno ponosna na ovakvu zrelost svoje mlade ćerkice, a pored toga što je većina javnosti bila oduševljenja njenim razmišljanjem, takođe je mnogima zapalo za oko, koliko neverovatno liče, te ne sumnjsmo da će izrasti u pravu lepoticu, kao i njena majka Darija.

 

Komentari (1)

Loading