SVI BI DA VIDE DIJANINE TANGE: Bum na Guglu, procenti samo skaču! OVO SU KLJUČNE REČI!

Autor: Republika

Vesti

19.10.2021

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon spektakularnog otkrića Srpskog telegrafa i Republike da je bivša državna sekretarka MUP Srbije Dijana Hrkalović slala svoje provokativne fotografije jednom od, u to vreme, najmoćnijih političara u zemlji, na srpskom internet nebu dogodio se pravi bum, otkriva Republika.

Republika

Foto: Republika/printscreen

Slala provokativne fotke ministru: Dijana Hrkalović

Kako pokazuje mini istraživanje Republike zasnovano na korišćenju naprednih alata koje omogućava IT gigant Gugl, poslednjih dana u dramatičnom su porastu pretrage koje u sebi sadrži pojam "Dijana Hrkalović".

Foto: Republika

Provokativna fotografija Dijane Hrkalović

 

Pretraga za pojmove "Dijana Hrkalović muž" samo u poslednjih nekoliko sati od objavljivanja ovog teksta porasla je čak 700 odsto, dok Srbi masovno "guglaju" u pretraživaču kucaju i "Dijana Hrkalović godište".

Prema podacima sa Gugl trendsa, pretraga za te pojmove porasla je čak 250 odsto.

Foto: Republika/printscreen

Pretrage na Guglu

 

Takođe, prema podacima koje omogućava Gugl vidi se da je pretraga za ključne reči "Dijana Hrkalović tange" porasla za 130 odsto, dok se "Dijana Hrkalović gola" kuca 60 odsto više nego ranije.

Podsetimo, Srpski telegraf i Republika prvi su na medijskoj sceni u Srbiji obelodanili šokantne fotografije koje je bivša državna sekretarka slala ministru.

Kao što smo već pisali, fotografije na kojima izazovno pozira nastale su uglavnom u kabinetu u kojem je radila.

Foto: Republika

Provokativna fotografija Dijane Hrkalović

 

Prema informacijama našeg lista od sagovornika iz okruženja Hrkalovićeve, koja je privedena i određen joj je pritvor do 30 dana pod sumnjom da je počinila krivično delo trgovina uticajem, ona te slike nije slala samo ovom moćniku.

- Kasnije ih je prosleđivala svojim prijateljima mafijašima, hvaleći se da ih je prethodno slala ministru - objasnio je naš sagovornik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mita

19.10.2021 14:04

jel ga dr..... paćenici?

Zaxy

19.10.2021 18:53

Nije bolest sve što boli