SKANDAL! TDI radio u programu PROMOVIŠE SILOVANJE: Sramni voditeljski duo ZGROZIO SRBIJU! (VIDEO)

Autor:

Vesti

16.10.2021

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljski duo TDI radija "Antidepresiv" naišao je na kritike na društvenim mrežama jer su u etru dali prostor relativizovanju silovanja i seksualnog uznemiravanja.

Republika

Foto: Printscren

 

Voditeljski duo TDI radija "Antidepresiv" zgrozio je čitavu javnost u Srbiji svojim komentarima i promocijom silovanja i to u programu uživo.

Kritike su se javile s pravom, jer su ova dva muškarca, u vrlo slušanoj emisiji na beogradskoj stanici čitali poruke slušalaca na temu "šta biste uradili da ste nevidljivi na jedan dan" - uključujući poruke koje govore o željama za seksualnom uznemiravanju i silovanju žena.

Iako su mogli da izignorišu grozne poruke. oni to nisu uradili. Nakon što su ih pročitali, mogli su da kažu da to nije u redu. Ali nisu. Smejali su se i dodavali podjednako neukusne i problematične komentare, valjda u nameri da ispadnu duhoviti, što, jasno je, nisu bili. 


- Mnogi su slali da bi ušli u ženske svlačionice, to je zato što bi svi voleli da gledamo a da nam niko ne lupi šamar. Kako kaže jedan čovek, da sam nevidljiv ili nevidljiva ja bih po ceo dan bio u tržnom centru i visio u ženskim kabinama - čitali su voditelji grozan komentar, i sada kada su svi očekivali da ovakav način razmišljanja osude, usledio je skandalozan odgovor. 

- Bravo, bravo. Sedneš lepo gore - šokirali su voditelji ove emisije.

I kada mislite da je to nešto najgore i najodvratnije što se čulo od njih, oni su otišli korak dalje i bez trunke stida i srama pročitali sledeće. 

- Kada bih bio nevidljiv na jedan dan, u centru grada bih izbambusao devojku koja mi nije dala i šaputao joj vidiš da možeš, ali nećeš - još jedanput su zgozili sve koji su ih slušali, a zatim je usledio komentar jednog od voditelja koji sam po sebi zaslužuje momentalnu sankciju, od koje verovatno neće ništa biti: "Vidiš da ne boli". 

Što je još skandaloznije, njima je ovo bilo toliko smešno da nisu mogli da pretsanu da se smeju.

Podsetimo, i ova radio stanica kao i mnogo druge su u vlasništvu "Junajted grupe". Kako Srpski telegraf ranije pisao, TDI radio, HIT FM, JAT i Karolina radio prodati su za 5,1 milion evra "Junajted grupi".

Srpski telegraf je još u avgustu 2020. godine pisao o tome kako biznis samoprozvani lider opozicije Dragana Ðilasa, lidera Stranke slobode i pravde, i njegovog dugogodišnjeg poslovnog partnera i medijskog magnata Dragana Šolaka cveta, budući da nakon televizija i portala poslovnu imperiju šire i na radio-stanice po Srbiji. Pomenute četiri radio-stanice bile su u vlasništvu preduzeća "Maksim medija plus", na čijem se čelu nalazio Miloš Krdžić. Posredstvom firme LITE FM u vlasništvu Krdžićevog preduzeća nalazio se HIT FM, dok su ostale radio-stanice bile u direktnom vlasništvu (TDI, JAT i Karolina).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading