SKANDAL U DOMU ZA STARE U MLADENOVCU: Danijela prijavila doktora zbog se*sualnog uznemiravanja, DIREKTORKA JOJ PRETI?

Autor: Republika

Vesti

06.10.2021

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnica Gerontološkog centra u Mladenovcu Danijela Ranković (44) iznela je nove optužbe na račun lekara te ustanove dr Igora Varge koji joj je navodno slao neprimerene seksualne poruke.

Republika

Foto: printskrin/kurirtv

Danijela Ranković ističe da joj je dr Varga slao neprimerene poruke

Podsetimo, Danijela je ranije ispričala da joj je lekar Gerontološkog doma u Mladenovcu dr Igor Varga slao neprimerene seksualne poruke u kojima je komentarisao njeno telo i implicirao da želi da ima "trojku" sa njom i doktorkom koja ju je lečila.

Varga joj je navodno pisao kad je imao seks i sa kim. Danijela je inače u Gerontološki centar došla posredstvom Centra za socijalni rad Varvarin 2019. godine, jer nije imao ko da se stara o njoj nakon teške povrede kuka, posle koje je ostala nepokretna.

- Prvo sam se požalila psihologu Ivanu laziću, posle toga je on to prijavio, a direktorka nije htela da reaguje. Mi smo komunicirali iz medicinskih razloga. To je tako počelo, a posle je počeo neprimerene poruke da mi piše. Ja sam za to da sudski teretim doktora. Mislim da je pokrenut postupak jer sam bila u policiji i dala izjavu - rekla je Danijela koja se uključila u jutarnji program Kurir televizije.

Foto: printskrin/kurirtv

Danijela Ranković

Opisala je i šta se desilo kad je prijavila slučaj.

- Direktorka se drala na mene, pretili su mi da će da me premeste i izbace i ja sam na silu morala da potpišem. Zabranili su mi da izađem iz doma. Trebalo je da dođem kod vas, ali su došli vozači i zabranili mi da idem. Previše toga znam i plaše se da to ne izađe u javnost. Možete da pogledate na Jutjubu da je sličan slučaj prijavljen pre sedam godina - rekla je Danijela, prenosi Kurir.

Otkrila je i detalje komunikacije sa Vargom.

- Od strane doktora sam imala neprijatnosti u vidu poruka. Dolazio mi je u sobu uveče u 22 časova. Šta on ima da se pozdravlja sa mnom u tim satima? Prvo, njemu to ne doliči, ja sam korisnica tog centra, nije trebalo da mi piše da mu ja namestim koleginicu jer ona ima dobru guzu, a ja dobre sise. Onda mi je pisao da bi morao da beži iz doma kad bi imao seks sa mnom! Pričao mi je da je imao i seks sa nekom ženom iz tužilaštva - rekla je vidno potresena Danijela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Montenegrina

07.10.2021 03:41

se*sualnog ha ha