MARKO ČADEŽ JAVNO ISKRITIKOVAO GLOVO! Čekao dostavu preko sat vremena, a onda je tek usledio ŠOK sa kurirom!

Autor: Republika

Vesti

30.09.2021

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež imao je neprijatno iskustvo sa kompanijom Glovo koja se bavi dostavom, a Čadež je svoje nezadovljstvo njihovim radom izrazio na društvenoj mreži Tviter.

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Marko Čadež nezadovoljan uslugom kompanije Glovo

Predsednik PKS Marko Čadež čekao je dostavu punih sat i 10 minuta, iako "Glovo" garantuje isporuku u roku od 20-30 minuta.

Za one koji nisu upoznati kompanija "Glovo" je nedavno kupio srpsku kompaniju za dostavu "Donesi", samim tim Čadež je u svom tvitu naglasio i da proširenje kompanije ne znači uvek i pozitivan proces.

- Sat i 10 minuta nakon što sam sam naručio nešto sa rokom isporuke od 20-30 minuta još uvek čekam - naveo je Čadež.

 

 

Nezadovoljan uslugom ovog dostavljača Čadež se požalio na društvenoj mreži Tviter istakavši da njihova parola "tu smo kad god treba" nije tačna i dodao:

- Tri puta su me dostavljači zvali da im objasnim gde mi je adresa zato što ne poznaju dovoljno taj deo grada.

 

 

 

Prema saznanjima portala Republika.rs sve češće se dešava da dotavljači ove kompanije ne stignu na vreme jer ne poznaju ulice glavnog grada, te da prilikom vršenja isporuke pozivaju naručioce da im objasne kako da dođu do određene adrese.

Kako ističu naši čitaoci koji su imali iskustva sa dostavom Glovo, problem je u dostavljačima koji su uglavnom stranci i ne poznaju Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading