DESETOGODIŠNJA DEVOJČICA IZ BEOGRADA TERA DEČAKE DA LIŽU POD AKO NEĆE DA JE UDARAJU PO ZADNJICI! Ona je ujedno "glavna faca" u školi!

Autor:

Vesti

30.09.2021

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu postoji desetogodišnja devojčica koja dečake tera da ližu pod ukoliko neće da je udaraju po zadnjici.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Devojčica zlostavlja dečake ako neće da je udaraju po zadnjici, Ilustracija

To je za Kurir potvrdila izvesna Zora Jokić (49) majka devetogodišnje devojčice, sa kojom desetogodišnjakinja ide u istu školu:

Ima jedna dominantna devojčica, koja sa deset godina dečake tera da ližu pod ako žele da je udare po zadnjici jer je ona "glavna faca" u školi. Prosto je neverovatno kako se ta deca oblače i koliko nisu prirodna - rekla je ova majka koja je učestovala u anketi Kurira o tome koliko pažnje roditelji posvećuju vaspitanju svojih naslednika.

- Deca dolaze iz različitih porodica. Svaki roditelj gradi neki sistem vrednosti koji je potpuno drugačiji od onoga koji gradi drugi roditelj i oni se verovatno u tim grupama poistovećuju. Iako je moje dete povučeno, vidim da je privlače dominantna deca i prija joj da bude s njima, imaju veliki uticaj na nju koji ja nemam - zaključila je ova žena, jedna od učesnica u anketi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading